Principalele reguli pe care trebuie să le urmezi la 777 aparate

777 aparate

Jocurile de tip 777 au ținut multă vreme capul de afiș al sălilor de jocuri din toată lumea. Cu aspectul lor distractiv, dar mai ales cu posibilitățile inovative de câștig, acestea au adus ceva nou în peisajul jocurilor de noroc, în special în cazul jocurilor online. În fond, acestea au fost printre primele jocuri de tip slot apărute la nivel mondial, fiind inventate la începutul secolului trecut, ca o alternativă la jocurile clasice de masă existente la acel moment. Astfel, nostalgicii își mai aduc aminte probabil de vechile jocuri cu trei tamburi rotitori și simboluri cu fructe, care erau acționate de o manetă laterală. Mizele erau pe bază de monede introduse într-un locaș special, iar câștigurile erau tot în bani cash, oferite printr-un clinchet strident, care anunța întreaga sală că s-a luat marele pot.

Avantaje la 777 aparate

Astăzi însă, lucrurile s-au schimbat radical, odată cu intrarea jocurilor de tip 777 aparate în mediul online.  Acest lucru a adus o sumedenie de avantaje pentru iubitorii acestui tip de jocuri, primul dintre ele fiind că nu mai trebuie să introducă niciun fel de fise în aparat, nici să aibă de-a face cu ghișee sau operatori de sală. Toate aceste operațiuni se petrec din fața calculatorului, unde ai acces la toate facilitățile pe care ți le oferă un cazinou online. De asemenea, jocurile de tip 777 au avantajul conferite de regulile extrem de simple, care pot fi învățate de oricine, într-un timp foarte scurt. Nu este nevoie de timp și bani pentru a exersa modul de joc, ci doar de câteva runde de acomodare. Iar dacă dorești să nu cheltuiești niciun leu pentru a învăța regulile, ai posibilitatea de a face acest lucru în cadrul variantelor demonstrative oferite de cazinourile virtuale. Aceste cazinouri vizuale se comportă exact ca jocurile pe bani reali, cu singura diferență că mizele și câștigurile tale vor fi virtuale.

Simboluri câștigătoare la 777 aparate

În ceea ce privește câștigurile la 777 aparate, acestea sunt oferite în cadrul liniilor de plată, cu ajutorul simbolurilor de pe tamburii rotitori. Iar unul dintre motivele pentru care regulile la aparate 777 sunt atât de ușor de învățat este dat de faptul că jocul este construit foarte simplu, din trei tamburi rotitori și tot atâtea linii de simboluri. Acest lucru poate constitui însă atât un avantaj, cât și un dezavantaj, dacă facem comparație cu alte sisteme de joc. Astfel, la jocuri 777 vom avea un număr de linii de plată mai mic, spre deosebire de jocurile cu cinci tamburi și cinci linii de plată, care pornesc de la 25-30 de linii minime de plată. Este drept, câștigurile tale pot fi multiplicate cu ajutorul simbolurilor de pe ecran, unde șeptarii pot avea rol de simbol Wild sau de Scatter. Acestea îți pot aduce multiplicarea sumelor deja obținute pe liniile de plată sau, dimpotrivă, convertirea simbolurilor alăturate în bonusuri. În rest, câștigurile la jocuri 777 aparate sunt date de simboluri clasice cu fruct, precum cireșe, prune, lămâi, pepeni sau struguri. Acestea mai pot fi însoțite de simbolul BAR, care, de asemenea, poate avea rol de simbol Wild, aducându-ți multiplicarea câștigurilor.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.