Jocuri la aparate de care nu te plictiseşti niciodată

Jocuri la Aparate

Pentru amatorii de jocuri la aparate apariţia cazinourilor online putem spune că reprezintă o adevărată mană cerească. Astfel, nu mai trebui să stai la rând pentru a prinde un aparat liber şi nici nu trebuie să faci vreo deplasare la ghişeu pentru depunerea de bani sau obţinerea de impulsuri electronice sub formă de puncte. Pur şi simplu, poţi sta comod în fotoliul tău de acasă şi să faci o repriză de jocuri asemănătoare celor ca la aparate fără să te deranjeze nimeni. De asemenea, dacă doreşti să simţi atmosfera clasică de cazinou poţi face acest lucru foarte simplu, prin alegerea unor jocuri de tip clasic, asemănătoare celor pe care le-ai întâlnit cândva la sălile de cartier. Iar dacă totuşi doreşti să alungi monotonia, te poţi distra în faţa unui joc slot inspirat din filme sau din teme mitologice, care cu siguranţă nu te va lăsa să te plictiseşti.

Jocuri la aparate de tip 777

Unele dintre cele mai cunoscute jocuri la aparate de tip clasic sunt cel de tip 777. Dacă cele în fizic au o vechime de peste un secol, acestea pot fi accesate astăzi şi pe calculator sau pe telefon, în variante mult îmbunătăţite, cu o grafică dinamică şi simboluri atent construite. La bază însă, jocurile de tip 777 rămân adeptele stilului clasic, în care simbolul cel mai atractiv rămâne norocosul şeptar. Acesta este însoţit însă de simboluri cu fructe sau de simbolul BAR, care în varianta online poate juca rol de Scatter sau Wild. Astfel, acesta îţi poate multiplica suma de pe linia de plată, oferindu-ţi câştiguri surpriză.

Jocuri de tip 77777

Un alt tip de jocuri la aparate extrem de întâlnit este cel de tip 77777. Poate vă veţi întreba care este diferenţa dintre jocul cu trei şeptari şi cel cu cinci? În principiu, simbolurile nu diferă extrem de mult, baza rămânând tot şeptarii, fructele şi simbolurile de tip BAR. Pe de altă parte, jocurile de tip 77777 oferă mai multe oportunităţi de câştig, în sensul în care oferă şi mai multe linii de plată. La modul practic, acestea sunt construite pe cinci tamburi rotituri şi nu pe trei, astfel încât combinaţiile câştigătoare şi liniile de plată sunt considerabil mai multe. De asemenea, jocurile de tip 77777 vin cu o grafică mult îmbunătăţită şi cu efecte speciale pe care nu le vei întâlni la clasicele jocuri de tip 777. Mai mult, acestea îţi pot oferi premii de tip jackpot mai mult decât substanţiale, cu sume ce pot atinge uşor milionul de euro. Prin urmare, dacă doreşti câştiguri asemănătoare celor de la loterie, merită să încerci o rundă de jocuri 77777.

Jocuri cu fructe

Dacă este să vorbim însă de jocuri la aparate clasice, cu siguranţă că primele care ne vin în minte sunt cele cu fructe. Indiferent că vorbim de cireşe, pepeni secţionaţi, portocale sau struguri, aceste simboluri sunt aproape întotdeauna însoţite de premii pe măsură. Iar dacă alături de acestea mai nimereşti un simbol de tip BAR sau alte simboluri wild, care să îţi multiplice câştigurile, atunci cu siguranţă că nu vei regreta momentul în care le-ai ales.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.