Jocuri ca la aparate

Jocuri ca la Aparate

Jocurile de tip slot machine sau cum sunt cunoscute în România, păcănele, sunt foarte căutate în prezent pe piața jocurilor de noroc, atrăgând persoane de orice vârstă. Astfel de aparate pot fi găsite aproape în orice locație, fie că e vorba de un cazinou luxos ori de un bar de cartier sau de locații chiar specializate în astfel de jocuri. Dacă nu vrei să mergi până la un astfel de magazin sau cazinou, poți să încerci jocuri ca la aparate, care să-ți ofere aceeași experiență și câștiguri mari, fără să mai fie nevoie să ieși din casă.

Ce jocuri ca la aparate sunt populare

Popularitatea acestui tip de jocuri a invadat, în prezent, cazinourile online, acestea dezvoltându-se tot mai mult, oferindu-le clienților orice tip de jocuri de tip slots, fiecare dintre ele fiind mai diverse și mai atractive. Varietatea aceasta de jocuri ca la aparate îi atrage pe foarte mulți oameni, deoarece nu te mai limitează doar la câteva jocuri pe care le poți folosi.

Spre exemplu, Starburts e un joc foarte popular, deoarece prezintă o grafică foarte bună și dispune de efecte excepționale, care îți prezintă diamente, bijuterii pe cinci role, zece linii si trei rânduri, toate acestea oferindu-ți ocazia de a câștiga. De exemplu, poți să câștigi premii de pana la 100 de euro la zece linii de pariere, în timp ce Wild-urile îți oferă jocuri gratuite. Câștigurile pe linii pot să atingă sume foarte mari, ajungând până la 2.500 de euro pe linie la aceste jocuri.

Mega Fortune este un alt joc cunoscut, care te atrage, în primul rând, prin valoarea pe care o are jackpot-ul, acesta depășind suma de 13.5 milioane de lei. Acesta e un joc de sloturi cu 20 de linii de câștig, cinci role și trei rânduri. Jocul are patru niveluri de miză și șapte valori diferite pentru toate acestea. Simbolurile principale din acest joc sunt cărțile cele mai mari dintr-un pachet de poker, dar pot fi accesate și altele, care pot să-ți ofere rotiri gratuite și bonusuri.

Dacă vrei alte jocuri ca la aparate, poți să alegi Gonzos Quest, acesta fiind un joc de sloturi în care vei juca cu personajul Gonzalo Pizzaro, un conquistador de origine spaniolă, care se află în căutarea vechiului oraș mitic pierdut, Eldoraro. Jocul are cinci role și 20 de linii de câștig, oferindu-ți ocazia de a primi wild-uri și scatter-uri. Grafica acestui joc te va atrage, fără îndoială, fiind ușor să lași orele să treacă în această pădure amazoniană.

Desigur, există o mulțime de alte jocuri pe care le poți juca foarte ușor și care îți pot aduce câștiguri cât mai mari, printre care poate fi enumerat și jocul Hall of Gods, acesta fiind un joc la care valoarea jackpot-ului a reușit să depășească mai mult de 9.7 de milioane de lei. Jocul te lasă să câștigi încă două jackpot-uri, pe lângă cel menționat, care poartă numele de Mega Jackpot. Jocul este cu cinci linii și 20 de role. De aceea, daca vrei jocuri ca la aparate, ai de unde alege, fără îndoială, un model care să-ți facă plăcere.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.