Jocuri ca la aparate avantajoase pentru buzunarul tău

Un site de jocuri ca la aparate îți poate schimba total viziunea despre jocurile de tip slot sau despre păcănele, așa cum sunt ele denumite în limbaj popular. Astfel, clasicele jocuri cu șeptari sau cu fructe nu au dispărut, ci le poți vedea acum sub o altă formă, mult mai elaborate și cu o grafică mult îmbunătățită. Dincolo de aspect și de reguli însă, la jocurile ca la aparate ai și posibilități variate de câștig. Văzute până nu demult ca „aspiratoare” de bani, în sensul în care foarte puțini erau cei care se puteau lăuda cu niște sume consistente câștigate aici, astăzi poți beneficia de câștiguri colosale. Aceasta cu puțin noroc și cu multă intuiție, având în vedere premiile de ordinul zecilor sau sutelor de mii de lei puse la dispoziția ta. Unde găsesc însă cele mai avantajoase jocuri de tip aparate? Sunt acestea accesibile oricui sau trebuie să îndeplinești niște condiții speciale pentru accesare? Iată doar câteva întrebări esențiale la care vom încerca să răspundem în cele ce urmează.

Jocuri ca la aparate cu jackpot progresiv

Unele dintre cele mai atractive jocuri ca la aparate pe care le întâlnim pe cazinourile online sunt cele cu jackpot. Acestea te întâmpină încă de pe prima pagină a cazinourilor virtuale, cu premii amețitoare, ce pot rivaliza cu cele puse la bătaie de marile loterii internaționale. Cum este posibil acest lucru? Foarte simplu. La acest tip de jocuri slot, poți beneficia de premii de tip jackpot, puse la bătaie de către operatorii online, care nu au aproape niciodată valori egale. Explicația este una foarte simplă, câtă vreme jackpoturile sunt constituite pe principiul progresiv, în care premiul cel mare reprezintă suma contribuțiilor procentuale din mizele fiecărui jucător înregistrat pe site. Acesta este jackpotul progresiv, care crește sub ochii tăi, chiar în timp ce joci. Nu oricine se poate califica însă pentru câștigarea unui jackpot progresiv. Pentru aceasta, ai de îndeplinit o serie de condiții, principala dintre acestea fiind jocul pe miza maximă acceptată. Cât privește jackpotul simplu, acesta are o valoare fixă, aceasta fiind stabilită de operator și afișată în permanență pe frontispiciul oricărui joc.

Bonusuri de înregistrare la jocuri ca la aparate

Un alt mod de a beneficia de avantajele jocurilor ca la aparate este prin accesarea bonusurilor. Indiferent că vorbim despre bonusuri de fidelitate, în runde gratuite sau pentru înregistrare, acestea îți pot rotunji contul de jucător fără ca tu să faci un prea mare efort. Dacă este să ne referim la bonusurile în runde gratuite acestea pot fi de sine stătătoare sau la pachet cu bonusurile în bani și îți oferă posibilitatea de a juca gratis la jocuri ca la aparate. De asemenea, bonusul de înregistrare se acordă celor care aleg să se autentifice pentru prima oară pe un site. Procedura este una extrem de simplă, tot ce ai de făcut fiind înscrierea datelor tale personale într-un formular electronic. Dacă este să ne referim la valoarea acestui premiu, ea poate varia de la câteva sute la câteva mii de lei, banii alocați fiind destinați exclusiv parierii pe site.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.