Cum scot bani la aparate online

Jocuri Casino Aparate

Noțiunea de aparate online este oarecum improprie, dat fiind că nu avem dea face chiar cu aparate de joc în fizic, așa cum întâlnim la sălile clasice de cartier, ci cu niște simulatoare digitale, care reprezintă o proiecție a acestora pe ecranul calculatorului, laptopului sau tabletei. În principiu însă, jocurile de tip aparate sunt construite după același tipar al aparatelor clasice, cu aceleași reguli și simboluri câștigătoare. Diferențele constau însă în grafica substanțial îmbunătățită, la fel ca și efectele speciale folosite de producători. Nu în ultimul rând, la jocuri online poți beneficia de bonusuri consistente, atât la înregistrarea pe site, cât și în decursul jocurilor. Acestea îți pot aduce premii surpriză în bani sau în runde gratuite, astfel încât să beneficiezi de distracție gratis și de câștiguri materiale în același timp.

Câștiguri comparabile cu cele de la loterie

Una dintre principalele preocupări ale celor care accesează jocuri ca la aparate online este modalitatea de a scoate bani, adică de a acumula câștiguri cât mai substanțiale după o sesiune de sloturi. Acest lucru este de înțeles, câtă vreme mulți văd în jocurile de tip slot drept o modalitate de a petrece timpul în mod plăcut și mai puțin una prin care să îți rotunjești veniturile în mod substanțial. Prin urmare, întrebarea „cum scot bani la jocuri online” este una cât se pate de legitimă. Primul lucru pe care ar trebui să îl urmări însă la jocurile ca la aparate online este marja de câștig. Aceasta reprezintă de fapt suma câștigurilor obținute în unitatea de timp și nu trebuie confundată cu marja de profit, care reprezintă diferența dintre banii investiți și câștigurile obținute la finalul unei sesiuni de sloturi. Un alt indicator al jocurilor profitabile pentru buzunarul nostru îl reprezintă liniile de plată. Acestea reprezintă totalitatea câștigurilor ce pot fi acordate în funcție de simbolurile afișate pe ecran.

Exceptând simbolurile de tip Wild sau Scatter, care au puterea de a transforma simbolurile alăturate în simboluri câștigătoare, liniile de plată se socotesc în special după numărul de linii și de coloane ce pot fi combinate, precum și de simbolurile principale de pe ecran. Astfel dacă avem un joc conceput cu trei tamburi și cinci linii de simboluri, numărul liniilor de plată va fi de 15. Dacă avem cinci tamburi și cinci linii de simboluri, atunci numărul liniilor de plată poate crește de la 25 în sus. Mai există și cazuri atipice, în care simbolurile sunt grupate sub formă piramidali sau cu coloane distincte de aceasta, unde numărul liniilor de plată poate trece ușor de o sută sau chiar de două sute.

Urmărește bonusurile puse la bătaie la aparate online

Un alt punct de urmărit pentru cei care vor să câștige la aparate online îl reprezintă bonusurile. Acestea pot fi acordate în cursul jocurilor, așa cum se întâmplă și la cazinourile în fizic, dar pot fi acordate și la înscrierea pe site sau în semn de fidelitate. Iar dacă bonusurile din timpul jocului pot fi în bani sau în runde gratuite, cele de înregistrare pot atinge și câteva mii de lei, fiind acordate de îndată ce te-ai autentificat, fără niciun efort financiar din partea ta. Cel mult, vei fi solicitat să efectuezi o depunere minimă în contul tău de jucător, aceste aspecte fiind bine definite, încă din momentul înscrierii.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.