Cum să pariezi inspirat la jocuri ca la aparate 77777

Este imposibil ca, odată ce ai intrat pe un cazinou online, să nu îți atragă atenția secțiunile dedicate pentru jocuri ca la aparate 77777 sau chiar simple titluri care să aibă în prim lan cifra șapte. Acest lucru nu trebuie să te mire, câtă vreme cifre șapte a fost dintotdeauna cunoscută drept simbolul norocului, indiferent că vorbim despre clasicele jocuri de noroc ori despre șansa în viață. Astfel, până și la jocul de zaruri, cifra șapte este câștigătoarea oricărei runde, astfel că acest lucru nu putea rămâne neexploatat de către jocurile de tip slot. Cei mai mulți dintre noi avem însă cunoștință despre jocurile de noroc de tip 777, în care premiile erau poate mai mici ca valoare, iar regulile mai simple. Prin urmare, care ar fi motivele pentru acre să alegi astăzi jocuri ca la aparate 77777 în locul celor de tip 777? Mai mult, am putea să ne întrebăm de ce să complicăm și mai mult lucrurile când avem deja un joc clasic, care și-a câștigat deja destui fani și, am putea spune, chiar locul său în istoria jocurilor de noroc?

Jocuri ca la aparate 77777 sau de tip 777?

O primă diferență constă în numărul de șeptari din titulatura jocurilor de acest gen, ce ar putea avea o explicație și din punct de vedere tehnic. Astfel, dacă la jocurile de tip 777 aveam doar trei tamburi rotitori, la cel de tip 77777 avem cinci tamburi, echivalent cu numărul șeptarilor înscriși pe ecran. Acesta este un aspect destul de important, câtă vreme în funcție de numărul tamburilor diferă și șansele tale de câștig în fața cazinoului. Acestea pot fi cuantificate nu neapărat prin marja de câștig, care poate să difere de la un cazinou virtual la altul. În orice caz, aceasta este mai mare decât la vechile jocuri mecanice, unde se situa la un nivel de 50-60 la sută. Astăzi, la cazinourile online, marja de câștig poate ajunge și la 90 la sută. La jocurile de tip 77777 însă, numărul tamburilor rotitori îți poate aduce și mai multe șanse de câștig pe liniile de plată, adică la posibilitățile de reușită la o singură rundă de simboluri afișate pe ecran. Astfel, în vreme ce la jocuri de tip 777 avem doar 9 sau 10 linii de plată, la jocuri ca la aparate 77777 putem avea de la 25-30 de linii de plată. Nu mai punem la socoteală jocurile cu structură aparte a tamburilor, ce îți pot aduce și peste o sută de linii de plată.

Premii colosale la jocuri de tip 77777

Un alt motiv pentru care să alegi jocuri ca la aparate 77777 este legat de premiile puse la bătaie. Știm foarte bine că la jocurile de tip slot contează mult calitatea timpului petrecut în fața aparatului sau a calculatorului. Astfel, cu cât un joc este mai distractiv, cu atât el îți va atrage mai rapid atenția. În schimb, la jocurile de tip 77777 nu neapărat grafica sau simbolurile îți vor capta atenția, ci premiile pe care le poți câștiga. Astfel, cu puțin noroc, ai posibilitatea de a pune mâna pe un jackpot uriaș, a cărui valoare poate ajunge ușor la ordinul milioanelor de lei.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.