Cele mai populare jocuri aparate pe care să le încerci

Jocuri Aparate

Clasicele jocuri aparate nu au fost nicicând mai accesibile decât în momentul de față. Disponibile pe aproape toate cazinourile online, acestea îți oferă doza de distracție și de adrenalină de care ai nevoie, fără ca pentru aceasta să fii nevoit să scoți prea mulți bani din buzunar. Mai mult, atunci când alegi jocurile, trebuie să ai în vedere faptul că acestea pot fi generatoare de câștiguri substanțiale, prin bonusurile și premiile puse la dispoziția ta. Prin urmare, dacă te gândești să intri pe cazinourile online doar pentru distracție, nu poți ignora faptul că acestea îți pot aduce sume de bani comparabile cu cele puse uneori la dispoziție de marile loterii naționale.

Cât pot câștiga la jocuri aparate?

Chiar dacă unii dintre jucători au încă dubii cu privire la modul în care se pot câștiga bani la jocuri aparate, cei mai experimentați oferă și câteva sfaturi în acest sens. Astfel primul dintre ele este acela de a juca în mod constant și cumpătat, fără a alerga neapărat după marile câștiguri. În acest mod, îți maximizezi șansele de a prinde premiile puse la dispoziție, fără să te lași purtat de euforia jocului pe mize mari. Acest stil de joc îți poate oferi șansa de a experimenta cât mai multe din dedesubturile întâlnite la aparate, precum și de a prinde toate bonusurile și promoțiile oferite. Iar acestea nu sunt puține. Începând de la bonusurile de bun venit, până la rundele gratuite sau premiile în bani puse la dispoziție pentru jucătorii fideli, toate reprezintă bani puși la dispoziția ta, care te așteaptă să-i accesezi. Dacă te întrebi cât anume poți câștiga, atunci răspunsul este unul cu mai multe variabile.

 În orice caz, sunt jocuri live care îți oferă câștiguri mici, dar constante și sigure, acestea regăsindu-se de obicei pe liniile de plată ale fiecărui joc în parte. Astfel, sunt jocuri aparate cu 10-15 linii de plată, dar și cu 50 sau o sută, unde câștigurile vin aproape la fiecare rundă jucată. Este drept, acestea din urmă nu au o valoare atât de mare dar îți oferă satisfacția faptului că nu a trecut nicio rundă fără ca miza ta să nu fie valorificată. De asemenea, în cadrul jocurilor aparate te poți califica pentru premiile de tip jackpot puse la dispoziție și care îți pot oferi câștiguri pe care nu le-ai visat vreodată. Ai la dispoziție jackpoturile simple, în care suma pusă la bătaie este dinainte cunoscută și rămâne constantă pe tot parcursul jocului, dar poți beneficia și de jackpoturi progresive. Acestea din urmă au o valoare în permanentă creștere, fiind bazate pe principiul cumulativ, în care un procent din mizele fiecărui jucător înregistrat se va regăsi în cadrul premiului pus la bătaie.

Bonusuri

Un alt tip de câștiguri de care poți beneficia la jocuri aparate este dat de bonusurile puse la bătaie. Astfel, aproape toate cazinourile online recomandate oferă astăzi bonusuri de înregistrare, așa-numitele bonusuri de bun venit, prin intermediul cărora poți intra în posesia unor sume de ordinul miilor de lei, fără niciun alt efort financiar din partea ta. E de-ajuns să completezi formularele electronice puse la dispoziție și banii îți vor fi virați în contul tău de jucător.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.