Cele mai distractive jocuri la aparate

jocuri la aparate

Jocurile la aparate sunt, prin natura lor, concepute pentru distracție și pentru câștig. Este modul prin care aceștia și-au câștigat popularitatea, de câteva decenii de când fac legea în sălile de jocuri de cartier și de aproximativ 10 ani, de când au intrat în forță pe piața jocurilor de noroc online. Trebuie amintit totuși că, spre deosebire de ziua de astăzi, când avem sute de titluri din care să alegem, cu ani în urmă, oferta nu era atât de variată. Astfel, cele mai populare jocuri la aparate erau cele cu șeptari sau cu fructe, în care opțiunile în ceea ce privește câștigurile, dar și distracția propriu-zisă, erau cam limitate. Acestea nu îți permiteau combinații diverse de simboluri și câștiguri în lanț oferite de simbolurile de tip Wild sau Scatter. Pur și simplu, fixai miza și așteptai ca aparatul să îți dea potul cel mare. Lucrurile s-au schimbat însă radical în ultima perioadă, când industria creatoare de jocuri  online a luat avânt. Aici putem avea aproape orice tip de jocuri de tip slot, începând e la cele clasice enumerate mai sus până la jocuri cu grafică 3D și personaje desprinse din filmele de acțiune.

Jocuri la aparate cu personaje din filme

Unele dintre cele mai atractive jocuri la aparate sunt cele cu personaje din producții cinematografice de succes. Acestea beneficiază deja de notorietate în rândul fanilor și nu numai, care au astfel ocazia de a-și reîntâlni eroii preferați, în noi și noi ipostaze. Mai mult, putem spune că este o doză dublă de distracție, în care fiecare jucător își întâlnește idolii de pe marile ecrane, dar are și posibilitatea de a beneficia de câștiguri materiale de pe urma acestora. Aceasta în condițiile în care, de obicei, simbolurile care îți aduc cele mai mari satisfacții sunt cele care dau titlul filmelor, dacă ar fi să ne luăm doar după jocuri la aparate online precum Rocky, Rambo, 24 de ore sau Beverly Hills.

Grimm-Muerto, în căutarea distracției mexicane

Dincolo de seriile celebre de pe marile sau micile ecrane, pe cazinourile online putem accesa jocuri la aparate dintre cele mai distractive, din cu totul alte registre. Astfel, unul dintre titlurile care fac furori la momentul de față este Grimm Muerto. Inspirat din cultura sud-americană, acesta se prezintă drept un personaj haios, cu ochii ieșiți din orbite, care se plimbă prin deșertul mexican în căutarea distracției. Printre simbolurile pe care le întâlnim în acest joc se regăsesc celebrele sombrero, dar și cactuși sau celebrele pinnata.

Caută comorile lui Gonzo

Un alt joc răspândit pe cazinourile online este Gonzo`s Quest. Acesta are la bază povestea unui cunoscut conquistador spaniol, venit pe tărâmuri sud-americane după debarcările lui Columb. Bineînțeles că scopul principal al jocului îl constituie găsirea comorilor din aur ascunse în vechile piramide ale incașilor, pentru care Gonzo va trebui să străbată jungla sud-americană. Din acest punct de vedere, putem spune că jocul are o grafică mai mult decât inspirată, cu un filmuleț de prezentare în 3D, care nu face decât să dea o aură de mister întregului scenariu. Simbolurile inspirate din cultura aztecă sunt inscripționate în blocuri mari din piatră, desprinse parcă din vechile piramide, care par să se prăbușească zgomotos la fiecare rundă jucată.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.