Cele mai avantajoase jocuri cu aparate online

Atunci când vorbim de jocuri cu aparate online ne vin în minte imensele cazinouri americane, în care câștigurile vin sub formă de monede care cad zgomotos într-un sertar metalic. Ulterior, această imagine a fost înlocuită de clasicele jocuri la aparate electronice, prin care introducerea monedelor a fost abandonată în favoarea creditului introdus cu cheița sau direct din buton, de către operatorul sălii de cartier. Astăzi însă, niciuna dintre aceste scenarii nu mai este atât de populară, câtă vreme ai posibilitatea de a paria direct de acasă, din fața calculatorului. Totodată, poți paria direct de pe telefonul mobil, în cazul în care beneficiezi de o legătură stabilă la internet. În acest mod poți beneficia de libertate și mobilitate totală, cu aceleași șanse de câștig ca și la cazinourile de tip clasic sau chiar mai mult. Cum poți alege însă cele mai avantajoase jocuri cu aparate online pentru buzunarul tău? Poți selecta de la început tipul de joc care îți va aduce cele mai mari satisface sau trebuie să le încerci pe toate pentru a ajunge la câștigul cel mare? La toate aceste întrebări, vom încerca să răspundem în cele ce urmează.

Jocuri cu aparate online cu jackpot progresiv

Unele dintre cele mai avantajoase jocuri cu aparate online din punct de vedere al câștigurilor oferite sunt cele cu jackpot progresiv. Acestea au afișat tot timpul premiul pe care îl pun la dispoziție, acesta fiind comparabil de multe ori cu cele oferite de marile loterii internaționale. Cum este posibil acest lucru? Foarte simplu. Din punct de vedere al concepției, jocurile cu jackpot progresiv se bazează pe principiul cumulativ, prin care un procent din mizele fiecărui jucător înregistrat pe site la un moment dat sunt virate în contul acestui premiu. Și, cu cât premiul este câștigat mai târziu, cu atât el va crește în valoare. Cum te califici însă la un jackpot progresiv la jocuri cu aparate? Din acest punct de vedere, putem spune că alergarea doar după jackpot poate deveni păguboasă, întrucât pentru jackpoturile progresive nu te califici decât dacă joci la miză maximă. Iar în acest caz, fondul tău de rulaj ar putea să se epuizeze mai repede decât crezi.

Jackpot fix, pentru accesul oricui la câștig

Dacă nu ai chef să ieși prea repede din cursa pentru marile câștiguri, ai posibilitatea să joci pentru un jackpot simplu. Acesta are o valoare fixă, este afișat în permanență de operatorii online și poate fi câștigat în cazul prinderii unei combinații de simboluri prestabilită. Astfel, dacă ai prins o linie de ași sau de șeptari, poți avea surpriza de a câștiga unul din jackpoturile fixe puse la dispoziție, la sume ce pot ajunge la zeci de mii sau chiar sute de mii de lei. În plus, aici nu ești obligat să plasezi miza maximă, ci doar atât cât îți permite buzunarul.

Jocuri cu aparate online cu marjă mare de câștig

Pentru a fi însă și mai sigur de succes la 77777 ca la aparate online, îți poți alege jocuri cu marjă mare de câștig. Aceasta este de obicei afișată de operatorii online sau o găsești pe site-urile de specialitate.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.