Aparate 777 online, esența jocurilor slot de tip clasic

aparate 777 online

Jocurile de tip aparate 777 se poate spune că se confundă cu istoria jocurilor slot. Acestea au apărut cu mai bine de un secol în urmă, pe continentul american, iar de atunci au cunoscut o evoluție continuă. Chiar și așa, nostalgicii mai tânjesc încă după jocurile la care tragi cu maneta pentru a nimeri trei șeptari norocoși sau un simbol BAR, care să facă aparatul să zdrăngănească din cauza monedelor. Astăzi însă, amatorii de jocuri clasice au ocazia de a experimenta aparate 777 online, mult mai simplu decât și-ar fi imaginat vreodată. Acestea sunt accesibile practic pe mai toate cazinourile virtuale, într-o gamă mai mult decât variată. Astfel, poate mai mult decât la sălile clasice de cartier, ai acum ocazia de a testa zeci de jocuri în care clasicii șeptari se îmbină cu fructele ori cu alte simboluri aducătoare de câștiguri.

Simboluri la jocuri cu 777

Principalul simbol pe care trebuie să-l cauți la aparate 777 online sunt, desigur, șeptarii norocoși. Simbol al norocului din cele mai vechi timpuri, cifra șapte vina astfel pe trei tamburi rotitori și trei linii de simboluri, oferind jucătorilor senzația că norocul te urmărește în permanență sa, cel puțin, este în preajma ta, dacă știi cum să-l atragi. Acesta nu vine însă singur, ci este însoțit de obicei cu simboluri din jocurile de cărți sau, cel mai adesea, de simboluri cu fructe exotice și nu numai. Astfel, dacă ești perseverent, te poți alege cu un cocktail norocos, alcătuit din șeptari, prune, pepeni secționați sau struguri. De asemenea, dacă ești și mai norocos, poți prinde simbolul BAR pe o linie sau pe toți cei tamburi rotitori, pentru câștiguri maxime.

Avantaje și dezavantaje la aparate 777 online

Dincolo de acestea însă, la jocuri de tip 777 beneficiezi de o serie întreagă de avantaje, pe care nu le vei întâlni la sălile în fizic. Primul dintre ele constă în numărul mare de versiuni și de titluri pe care le regăsești pe cazinourile virtuale, spre deosebire de cele două-trei de care dispui la aparatele electronice. Totodată, ai parte de bonusuri nenumărate, acestea depășind de multe ori imaginația multora, în sensul că nu trebuie să faci aproape nimic pentru a le accesa, în afara completării unor formulare electronice de înscriere. În plus, în momentul în care faci o depunere în contul de jucător, te poți trezi cu suma dublată și disponibilă pentru o nouă rundă de jocuri slot.

Cum poți juca gratis aparate 777

În plus, pe cazinourile online ai șansa de a testa jocuri aparate de tip 777 total gratis. Nu trebuie să fii nici expert și nici vreun pirat informatic pentru a beneficia de jocuri gratis. Pur și simplu, cazinourile pun astăzi la dispoziție versiuni demonstrative ale jocurilor pe bani reali, pe care le poți testa fără niciun fel de formalitate. Astfel, fără înregistrare și fără depunere în cont, poți juca sloturi 777 direct de la tine de acasă, cu singura condiție de a beneficia de o bună conexiune la internet și un calculator compatibil. În rest, jocurile se comportă exact precum cele pe bani reali, cu diferența că mizele și câștigurile tale vor fi virtuale.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.